info-banner2
Shadow

Info

Werk bekijken of info opvragen

Mocht u informatie of een prijsopgave willen ontvangen over een bepaald kunstwerk, dan kunt u dat aanvragen. Als u een specifiek werk wil komen bekijken, dan is dat altijd mogelijk, op afspraak. Neemt u dan even contact met ons op via de mail of het contact formulier.

In opdracht

Het is mogelijk om een idee samen met Marcel uit te laten werken. Marcel werkt ook in opdracht maar met een zekere vrijheid in eigen inbreng. Zoals bijvoorbeeld met Sauda. Samen met de opdrachtgever heeft hij vanaf een foto een beeld ontwikkeld, wat uiteindelijk precies bij de wens van de opdrachtgever aansloot, ondanks dat het niet meer op de foto leek!

Wat betekent "in opdracht" of "beschikbaar"?

Als er in de tekst van een kunstwerk "in opdracht" staat, dan is deze in opdracht van een klant gemaakt. "Beschikbaar" wil zeggen dat deze nog in bezit van de studio is, en nog niet is verkocht.

Exposities

Voor dit jaar (2023) is er geen expositie gepland. Omdat de studio veel groot werk heeft, kost het veel tijd om een expositie op te bouwen. Mocht er toch nog één komen, dan kunt u ze hier vinden.

Catalogus

Aan de catalogus word nog gewerkt. Uiteindelijk komen daar al de werken van de studio in te staan. Niet alle werken staan namelijk op de website. De catalogus wordt een digitaal PDF bestand en kan, wanneer deze klaar is, worden gedownload.